/ 2018, március 1/ Tájékoztatás

Cégünk, a Két Patrónus Reload Korlátolt Felelősségű Társaság fő tevékenysége, hogy a devizahitel károsultaknak a hitelcsapdából való végleges kikerülésük érdekében segítséget nyújtson.

Az ma már mindenki számára nyilvánvaló, hogy a 2014 évi devizahitel törvények közel sem oldották meg az így eladósodottak problémáit, csak részben elodázták azokat. Az utóbbi időben felgyorsult az bankok aktivitása a devizahitelesekkel szemben, és egyre többen kerülnek utcára, mert nem tudják jogos érdekeiket képviselni és érvényesíteni.

Társaságunk – szerződött ügyfelei részére – segítséget nyújt abban, hogy ebből az igen szorult, kilátástalannak tűnő helyzetből a lehető legjobb kondíciókkal kerüljenek ki ügyfeleink.

Felhívnánk a figyelmet arra, hogy a devizahitel szerződések – legyenek azok felmondott szerződések, vagy végrehajtás alatt állók – mivel alapvetően tisztességtelenek, így a mai jogszabályok és bírósági döntések
alapján döntően sikerrel támadhatóak, hatályon kívül helyezhetőek, végérvényesen megoldhatóak.

A bankok egyre könyörtelenebbül, mindig csak a saját érdekeiket szem előtt tartva, akár a jogszabályok kijátszásával és sajátos értelmezésével is próbálják még az utolsó fillérjeiket, vagy ingatlanjaikat is elvenni az adósoktól. Velük szemben csak komoly szakértelemmel lehet nyerni. Mi az Ön érdekében felvesszük a harcot a bankokkal, a közjegyzőkkel és a végrehajtókkal.

A cégünk által kidolgozott eljárásokkal és intézkedésekkel, a felmondott, végrehajtás alatt álló ügyekben is rövid idő alatt siker érhető el.

Ne halogassa! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy ügyét mihamarabb sikerre vihessük.