/ 2018, március 7/ Ügyek

Tisztelt Ügyfelek,

Számunkra nagyon fontos, hogy ügyfeleink tudják és érezzék azt a fajta tiszteletet és odafigyelést, amit munkánkkal végzünk ügyük előremenetele érdekébe, hogy ne érezhessék azt hogy elhagyottak problémájukkal és valóban számíthatnak ránk.

Ügyfelünkkel is ez történt. Megkapta az értesítést, hogy árverezni készülnek ingatlanját, azonban munkánknak íme az eredménye. Sok munka és idő kellett ehhez, de az eredmény önfeledtté tette ügyfelünket ahogy minket is, hogy igen is van megoldás a devizahitelesek számára és ma már teljesen leegyszerűsített eljárással lehet ezeket a jogokat érvényre juttatni amihez persze az összes akadályt le kellett küzdeni.

Az a gusztustalan ezekbe a közjegyzőkbe, hogy tudják, hogy legyőzöttek, de azért nem restek még a vert helyeztük ellenére is hazudni és az ügyfelet riogatni, de az ügyfelünk ma már másként látja és éli meg a helyzetét.

Mindenkinek tudjuk intézni ügyét és kérem is azokat akik végrehajtással fenyegetettek jelentkezzenek irodánkba, mert további iratokat raktak ügyvédeink össze többek között a végrehajtás felfüggesztése tekintetében, mert erre is megszületett a törvényszék állásfoglalása, hogy a közjegyzők, hogyan kellene, hogy kezeljék a végrehajtások felfüggesztésére irányuló kérések teljesítését mint kötelező intézkedés a következetes bírói gyakorlatra figyelemmel.

Köszönöm Nektek a töretlen bizalmat. Láthatjátok, hogy minden egyes ilyen intézkedés közjegyző részéről igazolja, hogy munkánknak igen is lehet hatásos teret teremteni és rákényszeríteni a közjegyzőkre a kötelezettségüket, hogy védjék az adósok érdekeit és ne képen köpjék őket.

20180307-1935