/ 2018, március 19/ Tájékoztatás

FIGYELEM!!!!

Új tény bukkant fel a szerződések felmondását illetően, mely tény amennyiben felfedezhető a felmondásban, az kizárja a közjegyző jogát, hogy záradékolhassa a felmondott szerződést.

Ezt is sikerült a tetves közjegyzőknek elhallgatni és ahelyett, hogy a záradék kiállítását megtagadták volna pofátlan módon záradékolják a szerződéseket a felmondások szerződéses megállapodást sértő tartalma ellenére.

Persze ilyenkor jön a kérdés, hogy mi az a adolog ami a záradék kiállítását megakadályozza!?

Nos erre nem kap senki választ, azonban nagy segítséget jelentene számomra, ha elővennétek a felmondásotokat és vizsgálat tárgyává tennétek azt vagy akár lefotózba azt elköldenétek ide privátba.

MIT KELL ELLENŐRIZNI?

  • A közjegyző által készített felmondásnak több fajtája van.

  • Jelzem, hogy akinek Viszoki Szílvia mondta fel a szerződését, az azonnal vegye fel ügyintézőjével a kapcsolatot, mert ő már nyertese munkánknak vagy üzenjen ide akár nyíltan és keresni fogjuk.

  • Akinek NEM Viszoki Szílva volt a felmondója a következőt tegye vizsgálat tárgyává és ha az alábbiakat tapasztalja azonnal küldje el fotóba a felmondását és keresni fogjuk mert megnyertük az ügyét. (Itt lehet csatolni és elküldeni)

A közjegyzői felmondásnak rendszerint 3 fajtája különböztethető meg.

  1. Első fajtája a felmondásoknak: A felmondás a megfogalmazása szerint egyszerű jegyzőkönyv. Ebben az esetben az első oldalon csak annyi van nagy betűvel kiemelve, hogy a felmondást a közjegyző jegyzőkönyvbe foglalta. Akinek csak ennyi olvasható a felmondásán az azonnal küldje el a felmondását privátba, mert ez a tipusu felmondás egy speciális ok miatt nem alkalmas záradék kiállítására. Nem kérdezzétek, hogy miért nem csak küldjétek el a felmondást és ha magam is azt látom amit kell, jelzem az illető ügyfél felé a tényt, hogy bizony megnyertük ügyét.

  2. Második fajtája a felmondásnak: A közjegyző a felmondásra a közjegyzői tanúsítvány megnevezést írja nagy betűvel: – ebben az esetben a felmondás szövegezése úgy néz ki, hogy először a közjegyzői okirat tartalmazza, hogy a közjegyzőtanúsítja, hogy a bank alkalmazottjai megjelentek nála, vagy ő jelent meg a bankba, majd ezt követően jegyzőkönyvezi a felmondás szövegét. Akinek így van elkészítve a felmondás azonnal küldje azt el fényképen nekem privátba mert ők is nyertesekké váltak mert a szerződésük nem záradékolható azaz megnyertük ügyüket. Megint csak nem mondom el az okokat.

  3. Harmadik fajtája a felmondásoknak: A felmondást a közjegyző jegyzőkönyv és tanúsítvány megnevezéssel késztette el. Akinek így van elkészítve (ilyen a tartalmát tekintve például Viszoki Szilvia felmondása, amit viszon más okból sikerül legyőzni) az a felmondás nem támadható ebből az okból, ami miatt ezt a posztot elkészítettem, és ez is az oka annak, hogy nem teszem közzé a tényeket, hogy a közjegyzők nem mérhessék fel szakmi hiányosságukat, hanem hagyjuk, hogy hibázzanak jó sokat mert az az adósnak a malmára hajtja a vizet és legyőzhetővé teszi a bankokat a nagyfokú aroganciájuk okán, mert azt hiszik, hogy tévedhetetlenek.

Ha valaki nem biztos a dolgában és úgy érzi, nem tudja eldönteni hogy az okirata mely 3 változat közé esik, küldje el iratát privátba, hogy megnézzem és jelezzem felé tehendőjét.

Ne írjatok litániát, hogy csak egy kérdésem lenne, mert az mind idő és abból nincs elég – Nekem. Az eredményes munkához nekem az kell, hogy lássam az iratokat hogy elemezhessem arra nem lesz időm, hogy olvassam kérdéseiteket, amit remélem megért mindenki, ezért kérem csak a fotókat a felmondásokról és akinek a felmondás rossz azonnal kapja az értesítést, hogy megnyugtassuk ügye lezárása tekintetében.

Köszönöm!