/ 2018, április 1/ Tájékoztatás

Íme a Fővárosi Törvényszék jogerős végzése, mely kimondja, hogy ha a felmondás meghatározott okok esetén nem minősül hatályos felmondásnak, azaz nem minősül a felmondás közokiratnak, akkor bizony a közjegyzők, akik aljas és gusztustalan módon a nem közokiratnak minősülő felmondásokra záradékot állítanak ki, a törvényszék álláspontja szerint, pont, hogy ellenkezőleg kellene eljárniuk, és a záradék kiállítását megtagadni.

A törvényszék rámutatott arra, hogy ezek a férgek annak ellenére záradékolnak szerződéseket és engedik a végrehajtás folytatását, hogy tudják, ez a végrehajtással érintett jogainak súlyos korlátozása, hiszen, ahogy a törvényszék megfogalmazta az adós még nem is tudja, hogy végrehajtás alatt áll, amikor a jogai már sérülnek. A tetves közjegyzők ennek ellenére döntenek emberek sorsáról úgy, hogy szerintük nem áll fent a felfüggesztés oka az adós vonatkozásába, de ha elolvassátok ezt a döntést, láthatjátok, hogy azok a férgek még ebben is hazudnak és a bankok érdekeit szem előtt tartva járnak el.

De a döntés megmutatta az igazságot, és ennek megfelelően a felfüggesztéseket a Vh ügyekben most már pontos magyarázat mellett tudjuk előterjeszteni, hiszen ennél pontosabban már nem lehet megfogalmazni a tényt, hogy miért is kell az adósok jogait a közjegyzőknek a felfüggesztésekkel képviselni.

A sok féreg közjegyzőre kiváncsi leszek, hogy ezekre a körülményekre és a törvényszék álláspontjára, miként fog reagálni, vagy továbbra is féregként fognak eljárni és a törvényszék döntését is semmibe veszik.

Az a jó ebben, hogy ha megpróbálják semmibe venni, akkor azzal a törvényszékkel fognak szembe nézni, akik a döntést hozták, és joggal fogjátok kérdezni a törvényszékeket, hogy ha ez a törvényszék álláspontja, akkor az alárendelt tetves közjegyzők miért is akarják a törvényszék álláspontját megkerülni, vagy épp semmibe venni?

Az ítélet fenomenális és tényszerű, hogy ha igazolni tudjuk a közjegyzők felé, hogy a felmondás nem tekinthető bármilyen okból közokiratnak, akkor a közjegyző akinek ezt a tényt vizsgálnia kell, nem záradékolhat.

Ennek megfelelően a mi feladatunk, hogy ezekkel a férgekkel tudassuk, hogy melyek azok az esetek, mely ügyfeleink felmondása nem minősül közokiratnak, amiért bizony nem záradékolhat és ha ennek ellenére megpróbálja, akkor a saját szarába fogjuk a fejét belenyomni.

Jó olvasást és bocsánat az ingerültségemért, de hányni tudok tőlük, hogy ezek a férgek döntenek úgy sorsokról, hogy a hazudozásuk már gátlástalanságba és pofátlanságba megy át és noha tudják, hogy mi a kötelességük, arcátlan módon hazudnak bele az emberek képébe szaros 540. 000 forint záradéki díj megszerzése érdekébe.

De ennek most vége!

Tovább bővítjük a közjegyzőknek írandó leveleket és mutatunk rá arra, hogy mi a feladata ezeknek és hogy mi tudjuk, amit ők titkolnak. Olvassátok végig a döntés, hogy lássátok, hogy mi mi mindent teszünk a siker érdekébe és lassan de biztosan minden akadályt megszüntetünk.

20180401-2158