/ 2018, április 9/ Tájékoztatás

Tudjuk, hogy még sok akadályt kell legyőzni ahhoz, hogy a devizahitelesek sorsa elsimuljon és mindenki számára világos és pontos útmutatással tudjunk szolgálni arra, hogy nincs vesztett helyzet még akkor sem a bankok mellé állnak a közjegyzők és arcátlan már-már pofátlan módon hoznak döntéseket úgy, hogy szarnak az emberekre és csak a pénzt helyezik előtérbe, hogy azt a kurva végrehajtási záradék kiállításáért járó díjat megtarthassák.

De ahogy azt mondtam a munkánk ha döcögve is de legyőzi ezt a mocskot.

Jelen ügyfelünk is árverezés előtt állt, de hosszas hadkozás után csak nekünk lett igazunk és a végrehajtást sikerült az adós javára felfüggeszteni úgy, hogy persze amikor a fellebbezést a közjegyző az elutasítás tekintetében megkapta hirtelen arról tájékoztatta az adóst, hogy véletlenül elfelejtette a felfüggesztést megküldeni.

Szóval a felfüggesztés tekintetében egyre jobbak a kilátások és az eredmények. További felfüggesztéseket is közzé teszünk Mert van megoldás és ha kell a fejüket tépjük le, hogy teljesítsék kötelezettségeiket a közjegyzők. – Íme egy ilyen…

20180409-0110