/ 2018, április 12/ Tájékoztatás

Van megoldás a végrehajtásokra és ez egyre jobban rajzolódik ki az adósok tekintetében. Jelzem, hogy újabb és újabb tények kerülnek megállapításra a bíróságok részéről, melyek további lehetőségeket nyitnak meg arra, hogy a közjegyzők által elkészített okiratok végrehajtásra miért alkalmatlanok.

Új körülmény került a törvényszék részéről megállapításra, ezért mindenkit kérek, hogy a közjegyzői okiratba foglalt tartozástelismerő nyilatkozatát, melyet a szerződése megkötésekor készíttetett a közjegyzőjével vegye elő és az alábbi tényeket vesse össze és amennyiben a jelzett tény az okiratban fellelhető, azonnal küldje el a közjegyzői okiratát privátba ide.

Kérek mindenkit, hogy ellenőrizze le, hogy a közjegyzői okiratába benne van-e a tartozás összege devizában.

Akinek csak forintban van a tartozás összege a közjegyzői okiratában megjelőlve és a devizában nyilvántartott összeget egyáltalán nem tartalmaz az alap közjegyzői okirata, tüstént küldje el ide privátba.

Az okát nem fogom elmondani, elég ha annyit mondok, hogy okkal kérem az érintettek jelentkezését. Nem fogok részletekbe bocsátkozni, elég ha teljesítitek kérésem.

További kérést szeretnék felétek közölni azok vonatkozásábn akiknek felmondott szerződése van.

Egy bődületes visszaélést tártunk fel, de itt sem fogok részletekbe bocsátkozni, hanem az alábbi kéréssel fordulok hozzátok.

Kérek mindenkit, főleg azokat akiknek a felmondásában a bank a felvett forint összeghez képest a felmondásában a bank irreálisan magas összeget jelőlt meg tőkeösszegnek. Fontos, hogy csak a tőkeösszeget figyeljétek.

Példát írok rá. Az adós felvett 18 milliót azonban a felmondáskor a lejárt tőkeösszeget a bank 35 millió forintb jelőlte meg. Akinek ilyen kiugróan eltér a felmondásában a lejárttá tett tőkeösszeg a következő számítást végezze el, illetve küldje el nekem a felmondását és a tartozást elismerő nyilatkozatát, amit a szerződés megkötésekor foglaltatott vele a bank közjegyzői okiratba. kérem, hogy a számításnál az alábbi adatokat figyeljétek és vessétek össze.

A küzjegyzői okirat általában tartalmazza devizában a tartozás összegét. Amennyiben tartalmazza és tényként fogadjuk el, hogy a bank a tartozásod tekintetében egyetlen centet sem vont le a tartozásod tőkeösszegéből, mert minden befizetésed mondjuk kamatra és árfolyamkockázatra számolt el, akkor is tényként állapítható meg, hogy a közjegyzői okirat általad elismert devizában fennálló tartozásod összege, amennyiben azt 2015. Május 01 után mondták fel, nem lehet több, mint az elismert devizatartozásod 256,47 forinttal történő szorzat összege.

Ez a maximum tartozás ami veled szemben a forintosítás okán felmerülhet, mint tartozás. Ennél több nem lehet.

Azonban ha a tartozást elismerő nyilatkozatodban megjelőlt Chf összef 256,47-es szorzata alacsonyabb mint a felmondásodban megjelőlt tőkeösszeg, az nagyon nagy baj a bank számára és ami fontosabb, amint a felmondást okirtba foglló közjegyző számára is.

Ha valaki a most leírtak alapján elkészített számítás alapján ezt tapasztalja, azonnal jöjjön be az irodába, vagy vegye fel velünk itt a kapcsolatot, mert a közjegyző aki a szerződést felmondta, vagy a záradékolásra jogosúlt közjegyző torkára lehet lépni és ügyedt megnyerni.

Szóval az alap devizaösszeget szorozni kell 256.47-el és ha az alacsonyabb összeget ad ki, mint a felmondásban megjelőlt tőke összege, akkor akkora a baj a bank számára, hogy isten legyen a talpán, hogy megvédje ezeket a férgeket tőlünk.

Köszönöm nektek és ha nem tiszta, hogy miként készíts számítást, akkor küldjétek el a kért irtokat és segítek

20180412-1232