/ 2018, április 18/ Tájékoztatás

A mai napon olyan ügydöntő döntés született a törvényszéken, hogy a döntésnek köszönhetően egyrészt jelezni szeretném, hogy minden MKB Bankos ügyfelünk hátradőlhet, mert a kérdéses bank közjegyzői okirata olyan súlyos hibába szenved, mely hiányosság okán, akinek kiállítottak záradékot egy esetleges felmondást követően, mint kiderült a közjegyzőnek nem volt joga a záradékot kiállítani, ha pedig még nem állította ki a záradékot, akkor ezek után – bocsánat a kifejezésért de – soha a kurva életbe nem állíthatnak ki egyetlen MKB Bankos szerződésre sem záradékot.

Szóval egy újjabb lealázás történt és az a döbbenetes, hogy a közjegyzők ezt is tudták, és persze gusztustalan és pofátlan módon tolták ki rá a záradékokat csak azért, mert az adósok nem tudták, hogy amit aláírattattak velük, az valójában szart sem ért. De a közjegyzők persze a zsíros 540 000 forintot itt sem voltak restek bezsebelni.

De ennek most vége,hogy ott rohadjanak meg ahol vannak.

Ami viszont nagyon FONTOS!

A mai napon napvilágot látott egy visszaélés, szintén a közjegyzők vonatkozásában és megint csak a záradékolások során. Nem kívánok magyarázatba kezdeni, hogy amit kérek, miért kérem. A lényeg, hogy senki ne gondolkodjon rajta, és ne kezdjetek elméleteket gyártani, hanem csináljátok meg, amit kérek.

Ezt a kérést azok felé teszem, akiknek a bank az elszámolást követően kérte a végrehajtási záradék kiállítását.

Ennek dátuma 2015. Február 01.

Kérem őket, hogy azonnal vegyék fel a kapcsolatot a végrehajtási záradékot kibocsátó közjegyzővel és minden nemű magyarázat és indoklás nélkül kérjék ki a végrehajtási eljárással összefüggésben, a közjegyzőnél összegyült valamennyi iratot. Nincs kivétel, hogy erre vagy arra az iratra nincs szükség. Minden irat, ami a végrehajtási záradék kiállítása iránti kérelemmel kapcsolatban keletkezett, beleértve azt is, ami beterjesztésre került a bank részéről a közjegyzőhöz, vagy amit a közjegyző készített.

Nem fogom elmondni az okát, elég ha tudjátok, hogy Óriási visszaélésre bukkantunk.

Aki kikéri az iratot fontos, hogy kérje meg a közjegyzőt, hogy a kiadott iratokra vonatkozóan adjon egy iratlistát, melynek a végén legyen feltüntetve, hogy a közjegyző igazolja, hogy a kiadásra került irat valamennyi iratot magában foglalja, egyszóval, hogy minden iratból ami a végrehajtási eljárással összefüggésben keletkezett valóban kiadta a másolatot. Nem számít, hogy a közjegyző mit mond, csak így hozzátok el az iratokat, hogy a közjegyző leigazolja, hogy minden iratból kiadta a másolatot, ami nála a végrehajtási eljárással összefüggésben keletkezett. Okkal kérjük.

Ezen felül kérek mindenkit, legyen záradékolt a szerződése vagy sem, de a szerződését a bank már felmondta, hogy amennyiben a felmondásra az elszámolást követően került sor, az elszámolását, ha még nem jutatta el hozzánk, azt haladéktalanúl tegye meg. Nagyon fontos, hogy az elszámolás tekintetében arra az okiratra lesz nagyon nagy szükségünk, melyben a bank a devizában meghatározott összeget forintra átváltva megállapította, hogy mennyi lett az adós tartozása devizáról forintra.

Ezzel kapcsolatban szintén nem óhajtok magyarázatba kezdeni és kifejezetten kérek mindenkit, hogy ezeket az iratokat ne nekem és ne ide küldjétek, hanem az ügyintézőknek.

Ezek kúlcsfontosságú kérések mert olyan szinten hatással lesznek a munkánk eredményességére, hogy lefogtok hidalni tőle. Mi is lehidaltunk a mai napon és még próbáljuk felfogni, hogy mi is történt, ezért kérünk mindenkit, hogy kérdés nélkül teljesítse kérésünket, mert ezeknek a kért iratoknak mint az a mai napon kiderült, a végrehajtási eljárás megindítása vonatkozásában alkalmas arra, hogy igazolható legyen, hogy a közjegyzők jelenleg már ott tartanak és odáig sűllyedtek, hogy már semmi sem számít nekik és bármit megtesznek a banknak a szaros végrehajtási díj megszerzése érdekében és ha kell vissza is élnek hatalmukkal vagy épp leszo…….k a bankokat, hogy megtarthassák szerepüket és pénzt kapjanak olyan munkáért, amit valójában a jogszabályi előírások betartása esetén el kell vagy épp el kellett volna utasítaniuk.

Szóval most itt tartunk és kérek mindenkit főleg aki 2015. Február 01 után került végrehajtás alá intézkedjen és kérje ki a kért iratokat. Köszönöm!